Sos de tarhon cu nuci, sos ce confera mancarurilor o aroma deosebita datorita tarhonului.
Crengutele de tarhon se pastreaza proaspete in frigider, invelite intr-un servet umed sau se pot usca foarte frumos, in buchet, intr-o cana de pamant, in bucatarie.
Ingrediente pentru sos de tarhon cu nuci:
• 200 ml iaurt;
• 50 g nuci macinate;
• 2 linguri tarhon taiat fin;
• 50 g branza moale sau crema de branza;
• ½ lingurita nucsoara;
• Sare;
• Piper.
Mod de preparare sos de tarhon cu nuci:
Amestecati bine toate ingredientele pana obtineti o compozitie omogena. Tineti la rece pana la momentul servirii.
Sfatul bucatarului: Acest sos se potriveste la aperitive reci, la paste, carne de vita si vitel si la salata de castraveti.
www.labucatarie.ro va ureaza pofta buna!